tag:blogger.com,1999:blog-4847495701504650247.post6584731083626042873..comments2023-11-08T12:16:18.499+01:00Comments on Café Lemonia: KjernemelkshornLemoniahttp://www.blogger.com/profile/07876453098948689743noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4847495701504650247.post-73749321242490487252012-05-10T17:15:16.797+02:002012-05-10T17:15:16.797+02:00Nei, det skal ikke det, og man pleier jo heller ik...Nei, det skal ikke det, og man pleier jo heller ikke å ha bakepulver e.l. i mørdeig som skal brukes til paibunn. De skal ikke heve eller bli luftige, bare herlig nesten porøse. :-)Lemoniahttps://www.blogger.com/profile/07876453098948689743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4847495701504650247.post-6833524019044298072012-05-10T12:16:03.842+02:002012-05-10T12:16:03.842+02:00De ser nydelige ut! Men skal det ikke være noe hev...De ser nydelige ut! Men skal det ikke være noe hevingsmiddel i dem?The Kitchn Queenhttps://www.blogger.com/profile/08343771921383155851noreply@blogger.com