tag:blogger.com,1999:blog-4847495701504650247.post838698836825915313..comments2023-11-08T12:16:18.499+01:00Comments on Café Lemonia: Lettvint brød med havregryn og solsikkekjernerLemoniahttp://www.blogger.com/profile/07876453098948689743noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4847495701504650247.post-48967133788103769392013-12-08T11:58:01.353+01:002013-12-08T11:58:01.353+01:00Så fint. :-)Så fint. :-)Lemoniahttps://www.blogger.com/profile/07876453098948689743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4847495701504650247.post-13980666780278920462013-12-06T20:36:22.923+01:002013-12-06T20:36:22.923+01:00Helt suveren denne oppskriften! Hender jeg blander...Helt suveren denne oppskriften! Hender jeg blander inn valnøtter, rosiner og litt honning og får műslibrød!:)Anita Th.Johansennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4847495701504650247.post-44031388491910781092011-03-17T10:51:01.703+01:002011-03-17T10:51:01.703+01:00Ville bare si at denne oppskriften bruker jeg nest...Ville bare si at denne oppskriften bruker jeg nesten hver uke! Lager dobbel porsjon, både brød og rundstykker. Hele familien synes det blir kjempegodt!Audhildhttps://www.blogger.com/profile/09830215136283717061noreply@blogger.com