tag:blogger.com,1999:blog-4847495701504650247.post2780316578528292346..comments2023-11-08T12:16:18.499+01:00Comments on Café Lemonia: Dobbel cookie dough-iskrem.Lemoniahttp://www.blogger.com/profile/07876453098948689743noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4847495701504650247.post-88739920933858759982010-07-26T15:04:46.786+02:002010-07-26T15:04:46.786+02:00Åhh, denne høres supergod ut:) Skal aboslutt prøve...Åhh, denne høres supergod ut:) Skal aboslutt prøves ut:)swimzyhttps://www.blogger.com/profile/08909497106840429055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4847495701504650247.post-15418245661200986852010-07-26T13:47:05.571+02:002010-07-26T13:47:05.571+02:00Du kan fint lage iskrem uten iskremmaskin, det tar...Du kan fint lage iskrem uten iskremmaskin, det tar bare litt mer tid. Det du gjør er å følge oppskriften som den står, men i stedet for å fryse i maskin har du den avkjølte blandingen i en boks og setter i fryseren. Hver halvtime tar du den opp og pisker godt før den fryses videre. Dette er for å forhindre at det dannes iskrystaller samt at iskremen blir kremet. Når isen er halvfrossen tilsetter du sjokolade og cookie dough.Lemoniahttps://www.blogger.com/profile/07876453098948689743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4847495701504650247.post-45362535397568733862010-07-26T11:28:15.848+02:002010-07-26T11:28:15.848+02:00Hei, Sikken en lækker is, men jeg som ikke har ism...Hei, Sikken en lækker is, men jeg som ikke har ismaskine, hva gjør jeg da? Fryser den en halv time, og rører resten i, eller ? <br /><br />Mvh BenteAnonymousnoreply@blogger.com